Slogan
Sales Representative

Duurzame energie voor
uw bedrijf

Ecogen is een toonaangevende speler op het gebied van duurzame energie. Ons bedrijf ontwerpt en bouwt warmtekrachtkoppelingen (WKK) met gasmotoren. Dankzij deze duurzame techniek wekt uw bedrijf gecombineerd warmte en elektriciteit op. Bovendien bespaart u energiekosten en reduceert u de CO²-uitstoot. De stoom en de warmte van de WKK kunt u immers aanwenden in uw productieproces.

WKK in detailHoe werken wij?

Samen werken aan
jouw toekomst?

Op basis van uw energievraag gaat Ecogen op zoek naar de beste oplossing. Wij zorgen voor een breed economisch en ecologisch draagvlak. Meer weten?

Contacteer ons
Rolf

Sales
Represent­ative
INNIO Jenbacher

Jenbacher is lid van de internationale groep INNIO en tevens ook marktleider in de productie en verkoop van gasmotoren. Deze gasmotoren worden aangedreven op basis van aardgas, biogas, stortgas of andere speciale gassen.

Als onderdeel van de sterke multinational, levert INNIO Jenbacher lokale elektriciteits-, warmte- en koude opwekking voor diverse commerciële doeleinden en openbare toepassingen. In het bijzonder gaat het om hernieuwbare en waste-to-energy, industriële energieopwekking, cogeneratie/WKK en energieopwekking via olievelden. Er zijn meer dan 20.000 gasmotoren van Jenbacher operationeel en dit in meer dan 100 landen.

Ecogen is dan ook trots dat het door INNIO Jenbacher werd aangeduid als authorised sales representative voor België. Op aanvraag krijgt u informatie over het volledige leverprogramma en de verschillende types van motoren.

Overzicht leverprogramma INNIO Jenbacher